This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Teambuilding
Teambuilding Undervisning Musik og Underholdning Mad og Vin Ekstra Kontakt
Forside - Det Musiske Køkken
 

Teambuilding

Teambuilding med musik, sang og dans!
Vores filosofi bag teambuilding er vokset ud af en fælles erfaring omkring arbejdet med musik, sang og dans. Det hårde arbejde bag musik, dans og sangpræstationer er blandt andet fremgået af TVs populære danse, kor og musikkonkurrencer, hvor mange talenter har slidt i det for at opnå positive resultater. Vi ved af erfaring, at vores teambuilding har været afgørende for en positiv udvikling af teamspirit hos de firmaer og firmagrupper, der har deltaget i EDMKs teambuilding. En hel dag med danseundervisning, korundervisning eller tekst, kompositions og studiearbejde omkring indspilning af firmaets eller afdelingens egen rock/popsang er altid en spændende og sjov oplevelse. Kombiner evt. teambuilding dagen med en festmiddag og afsluttende fest med dans til et af vores topprofessionelle orkestre.

Teambuilding eks.: Med Ole Kibsgaard og Ole Hummelgaard på Rock Safari!
En dag med tekst, kompositions, sang og indspilning med musikeren, forfatteren og komponisten Ole Kibsgaard (Shu-Bi-Dua, Kaj og Andrea m.m.) og sanger/ tekstforfatter Ole Hummelgaard. Psykolog Anne Sølling som team coach.

Ole Kibsgaard og Ole Hummelgaard har i snart 20 år arbejdet sammen på kurser og teambuilding, med speciale i arbejdet med at skabe tekst og musik som en teamtræning. En teambuilding dag i EDMKs studier i Hillerød starter med formiddagskaffe kl. 10:00, her aftales rammerne for tekstarbejdet, senere komponeres og tilrettelægges musikken og teamet øver så sangen inden indspilning i studiets store sal. Inden aften buffet kl. 19:00 skal dagens produkt ligge færdigt. Efter buffet kan der arrangeres firmafest evt. med tilkomne partnere. Psykolog Anne Sølling vil følge processen og støtte de kreative team i dagens arbejdsprocesser.

Andre teambuilding muligheder: Vild med dans dag med Johanna Fridell eller All Stars sang dag med Sanne Graulund eller andre kreative teamforløb efter aftale. Team coach: Vores team coach, psykolog Anne Sølling, følger de forskellige teams igennem hele dagsforløbet. Gennem refleksion over processen, sætter hun fokus på dynamikken i samarbejdet og supervision.

Teambuilding med Det Musiske Køkken